Spørsmål og svar

 


Her finner du noen av de vanligste spørsmålene vi får om Prosjekt: Pop. Gjennom å klikke på et spørsmål kommer du til svaret lengre ned på siden. For å komme tilbake til oversikten klikker du på opp-knappen. Hvis ditt spørsmål ikke står her, skriv gjerne en mail til oss på: prosjektpop@gmail.com, så svarer vi så fort som mulig!


 


Hva gjør vi på kursene?

Bandkurs: Vi lærer sammen å spille ulike instrumenter, danner band, skriver låter og får et innblikk i ulike stilarter og teknikker innenfor rock og pop. Du får kurs i samspill, kreativ låtskriving og sceneopptreden, og etter å ha deltatt på ulike workshops og spilt inn din låt sammen med resten av bandet, avsluttes det hele med en konsert.
Musikkproduksjonskurs: I dette kurset går vi inn i studio, gjesteartister vil spille inn en låt og dere vil være studioarbeidere som lærer hele prosessen fra å spille inn en låt til et ferdig produsert produkt.

Du vil få en mer detaljert plan over hva de forskjellige dagene inneholder når kurset nærmer seg.
Opp


Hva koster det å delta på Prosjekt: Pop?

Deltakeravgiften varierer mellom er 800-2000 kroner, avhengig av hvilket kurs som avholdes. Prisen inkluderer også lunsj og frukt i løpet av dagen og Prosjekt: Pop T-skjorte eller totebag med egen bandlogo. Om du ikke har mulighet til å betale kan du enkelt søke om fritak. Send i så fall en mail til prosjektpop@gmail.com så snart som muligOpp


Hvordan melder jeg meg på?

Du melder deg på gjennom å fylle inn søknadsskjemaet som du finner her: Meld deg på. Innen noen dager vil du få en bekreftelse på at vi har mottatt din påmelding. Mer information om betaling og innholdet i selve kurset kommer når kurset nærmer seg.

Opp


Hvordan betaler jeg kursavgiften og hvordan søker jeg om fritak?

Du kommer til å få en faktura fra oss noen uker før kursets start, og der står all informasjon om hvordan du betaler, og når pengene skal være inne. Om du ikke har mulighet til å betale kan du enkelt søke om fritak ved å nevne dette i «annet som er viktig for oss å vite»-delen under seksjonen hvor du melder deg på kurset, eller du kan sende en separat mail hvor du påpeker at du ikke har mulighet for å betale kursavgiften. Ta kontakt med oss via e-post: prosjektpop@gmail.com så snart som mulig før kursets start, så løser vi det.
Opp


Hvem kan være med?

Vår målgruppe er for jenter, ikke-binære og transpersoner personer i aldersgruppen 10-25 år. Dette avhenger av hvilke kurs vi har. Tidligere aldersgrupper har vært 10-14, 13-19 og 15-25.
Opp


Trenger jeg å kunne noe fra før?

Ingen forkunnskaper kreves! Kurset er åpent både for deg som har tidligere erfaringer, og deg som ikke har spilt instrument eller i band før.
Opp


Får jeg spille i samme band som vennene mine?

Vi deler først og fremst inn bandene etter hvilket instrument du har lyst til å spille. Bandene deles også inn med tanke på tidligere erfaring og alder. Vi kan derfor ikke garantere at du havner i band med din beste venn, men det er lov til å skrive et ønske, så skal vi gjøre så godt vi kan. Du får garantert en haug med nye venner på kurset!
Opp


Får jeg velge hvilket instrument jeg har lyst til å spille?

Den første dagen får alle mulighet til å prøve å synge, spille el-bass, el-gitar, keyboard og trommer. På slutten av dagen får du skrive på en lapp hviket/hvilke instrument du likte best å spille. Lederne kommer til å sette sammen etter disse ønskene.
Opp


Kan jeg ta med mitt eget instrument?

Alle instrumentene vi trenger (el-basser, el-gitarer, keyboards og trommesett) kommer til å finnes på kursstedet, så du trenger ikke å ta med eget instrument. Om du ønsker å ta med et eget instrument likevel, så gi beskjed til oss på forhånd.
Opp


Får jeg røyke eller drikke alkohol?

Alle kurs Prosjekt: Pop arrangerer er alkohol- og rusfrie. Dette gjelder også alle arangementer ved Kultursenteret ISAK.
Opp


Hvorfor «jenter, ikke-binære og transpersoner»?

Musikkbransjen har vært en særlig mannsdominert bransje, og hvor kvinner, ikke-binære og transpersoner har vært en marginalisert gruppe. Behovet for flere kvinnelige instrumentalister, og ikke nødvendigvis bare vokalister, er stort, og vi trenger flere gode forbilder! Og hvor mange band kjenner du til som består av transpersoner og/eller ikke-binære? De er ikke mange. Prosjekt: Pop ønsker derfor å spesielt synliggjøre disse gruppene, og å arbeide mot en bedre kjønnsbalansert musikkbransje.
Opp


Er Prosjekt: Pop en Non-Profit Organisasjon?

Vi er en Non-profit organisasjon som strever etter å være så gjennomsiktig og hierarkiløse som mulig. En non-profit organisasjon innebærer at ved eventuelle overskudd gjeninvesteres pengene i organisasjonen.
Opp


Hvordan kan jeg som privatperson eller bedrift være med å støtte Prosjekt: Pop?

Vi trenger din hjelp til å nå våre mål! Da vi er en Non-Profit organisasjon er vi avhengige av støtte fra omgivelsene for å kunne gjennomføre vår aktivitet. Innen kort tid kommer det til å bli mulig å støtte vår organisasjon, gjennom å bli medlem og å bidra økonomisk. Hold utkikk så informerer vi mer om hvordan du kan bidra!
Opp


Hva kreves det for å kunne være praktikant eller frivillig i Prosjekt: Pop?

Ved begge kursene tar vi inn to praktikanter som jobber sammen med oss for å gjennomføre kurset. Vi søker praktikanter i alderen 16-20 år til den første leiren og praktikanter i alderen 18-23 år til den andre leiren. Praktikantoppdraget innebærer blant annet at du får prøvd deg som leder, møter nye mennesker som deler din interesse for musikk og at du tilegner deg kunnskaper og erfaringer som kreves for å kunne være musikkleder på Prosjekt: Pop ved et senere tilfelle.

Om du ønsker å være frivillig på et av våre kurs er det superfint! Send en mail til oss på: prosjektpop@gmail.com
Opp


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s